Ferestre de mansarda

  • Acasa
  • /
  • Ferestre de mansarda

FERESTRE DE MANSARDA

Utilizând cele mai noi tehnologii, ferestrele de mansardă din sistemul de invelitori Wetterbest® asigură termoizolare şi durabilitate optimă, păstrându-şi funcţionalitatea prin articularea mediană, creşterea iluminatului natural şi, în acelaşi timp, oferă un design interior excelent. Ferestrele din sistemul de învelitori Wetterbest® corespund tuturor standardelor europene de performanță și etanșeitate.

De asemenea, Wetterbest® recomandă folosirea ferestrelor de mansardă DAKEA™, un brand nou conceput în Danemarca care, având calităţi excepţionale oferă o garanţie extinsă de 20 de ani, unică în piaţă, garanția fiind transferabilă.

Ferestrele de mansarda pot fi instalate pe acoperișuri cu panta cuprinsă între 15⁰ și 90⁰. Mai mult, acest tip de ferestre de mansardă permite instalarea în partea de jos a acoperișului, ceea ce asigură o îmbunătățire a izolației termice și creează un aspect exterior mai plăcut.

Designul exclusiv oferă până la 10% mai multă lumină naturală în cameră comparativ cu alte ferestre de mansardă.
imgservices

Societatea noastra comercializeaza tabla tip tigla, tabla profila si cutata, tabla plana, accesorii pentru acoperisuri, sisteme de etansare si protectie pentru acoperisuri, sisteme complete de drenaj a apei pluviale si ferestre mansarda.

STIRI

CONTACT INFO

Sos Giurgiului Nr. 256, Bucuresti Sect 4 TELEFON: 0754.354.354 EMAIL: contact@crisgroup.ro